Показать сообщение отдельно
Старый 27.04.2014, 22:49   #8
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: А у меня живет не кот и не собака

Цитата:
Сообщение от Kristin Посмотреть сообщение
Подскажите кто то выращивал индюшат? поделитесь что им можно в рацион добавлять? мои пока на комбикорме.
Ну ваші індики просто супер. А де можна такими розжитись??? Собі таке чудо природи захотілось.
Годувати можна сухими крупами, а можна й вологі мішанки робити: варені крупи, яйця, сир + дрібно порізана зелень (перо цибулі, тисячолисник і тд). Пити я варила відвар з кропиви.
Ще знаю, маленьких індичат не можна тримати разом з іншими дорослими птахами, бо вони дуже делікатні й можуть заразитись хворобами.

Удачі вам!

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ann (28.04.2014), Irenyar (30.01.2015), Vodic83 (10.05.2014), воробушек (19.05.2014), Масянька (07.05.2014), Т-150 (17.03.2015), Татьяна Тройни (12.05.2014)