Добрий день всім!Допоможіть новенькому)))Так я я все життя виросла в місті і крім як пересадити куплений в магазині вазон у горшок нічого не вмію

А мені дісталась від діда-прадіда дачна ділянка, в занедбаному стані, трава в пояс і тд. Ну ми своїми силами якось окультурили, засіяли газон і ось дійшло діло до компостера!У діда компостером була просто навалена купа висотою 2м і шириною певно теж метра 2, яка мала не дуже естетичний вигляд і не вписувалась в ту красу яку ми навели на ділянці...Я перечитала купу інфи про компостери і спочатку хотіла купити готовий пластиковий контейнер для компосту, але як побачила ціну то передумала, почала думати і мудрувати!
І на мудрувала, але незнаю чи правильно, підкажіть якщо я зробила щось не правильно?
1. Перш за все розчистила територію де має стояти компостер від бур"яну і перекопала
2. Вбили в землю 4 бруси (вийшла висота компостера 1м)
3. Всі сторони обтягнули армо-сіткою (залишилась після будівництва) і на землю теж поклали
4. Всі нижні частини армо-сітки з"єднали між собою дротом і пластиковими хомутами, так щоб не було щілин
5. Натягнули в середині санбонд (арговолокно щільністю 60 UV складене в 2 рази тобто щільність вийшла 120)
6. За допомогою канцелярських скріпок і біндерів (крокодильчиків) прикріпили агроволокно до армосітки
7. За таким самим принципом зробили кришку. Ось вийшла така конструкція

На самий низ поклала гілки, попередньо порізала їх сікатором, наверх покошану траву і щоб не було смороду зверху засипаю землею. Підкажіть чи все я правильно зробила?