Показать сообщение отдельно
Старый 21.06.2014, 12:52   #918
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители и болезни косточковых ( персик, абрикос, черешня, вишня,слива)

Третій день читаю тему і, як той студент-медик, знаходжу в себе симптоми кожної хвороби Вчора спиляли кілька старих слив, черешню, сливової і вишневої порослі купу. Сьогодні оббризкала сад Скор+Актелік (тижні два тому була обробка ХОМом). Але, здається, один пацієнт вже проситься в морг, правда?

Це шарка, так?
Сливу зрізати і спалити? (А як взагалі палити свіже дерево, це його треба порозпилювати-порозрізати???)
Що робити з пеньком? Випалювати чи можна дозволити, щоб з нього виросло нове деревце?
Ще є стара (років 15 їй) вишня - розсадник коккомікозу. Я її оббризказа, звичайно, куди дістала, але... Ну, може, спиляємо її на осінь, то таке... Питання в тому, чи обов'язково листя збирати і спалювати, чи достатньо буде закопати його в землю, обробити всю територію фунгіцидами? (десь тижні за два буду копати на ділянці навколо вишні)