Показать сообщение отдельно
Старый 28.06.2014, 21:14   #37
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,243 раз(а) в 1,065 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Майнау, острів квітів. Німеччина, червень 2014.

Для мене доволі так здивування: Fairest Cape, ніколи її не бачив, а ж суперська троянда хоч і чайник.
Про Марі Кюрі теж колись писав - тут вся в своїй красі.
Ну і про Ноака та незаслужене "невизнання" також говорив - це досконалі троянди для групових посадок, і ті що на фото не єдині.
Особливо натякну що там ще є подібна на Марі Кюрі але ще більш стійка і безперервно квітуча Calapuno (а їх там не було?)...
Графиня Крістіана теж буде значно крутіша - це троянда в обігу з осені, їй потрібен час, жаль що 2 екземпляри що я переправив восени в Україну не перезимували (були в плантофіксі молоденькі літки), але мабуть братимемо ще.
Ну і загалом Майнау сильно змінився в кращий бік за останні 3 роки що я там не був, молодці працівники і дизайнери, і нашому репортеру величезне "ДЯКУЮ"!