Показать сообщение отдельно
Старый 09.07.2014, 22:57   #680
Maryana
Местный

Поблагодарили 9,742 раз(а) в 1,256 сообщениях
Maryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Цитата:
Сообщение от Musya Посмотреть сообщение
Понятно . А что вы думаете вот про такую розочку Schloss Eutin? Есть у кого-то?
Хочется на средний (так сказать) план посадить сорта , у которых прямостоячие стебли и цветут как бы букетом. За ними посажу высокие, перед ними - стелющиеся,
В мене є Schloss Eutin і Бременські, ростуть поруч, зразу вас попереджу що троянди не для переднього плану, дуже високі, і масивні кущі, Schloss Eutin в мене цього року був вищий за мене, десь приблизно 1,80, в мене росте третій рік, весною обрізала десь на 5-7 бруньок, Бременські трошки понижче, але думаю ще наженуть висоту бо тільки другий рік в мене. Подобаються тим, що легкі в догляді, не хворобливі, на зиму не накриваю, красиві, але так щоб вразили красою не можу сказати, не можу сформувати з них кущі гармонійної форми. Якщо брати цих два сорти, то квіти в Schloss Eutin мені більше подобаються, якісь більш витончені. На передній план, якщо брати Кордеса, мені дуже сподобалась Home & Garden.
Maryana вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (10.07.2014), Musya (10.07.2014), Виола (10.07.2014), Деметра (10.07.2014)