Re: Давайте знакомиться-2
Доброго всім дня.
Я також перший свій пост написала не в даній темі.
Мене звати Ірина і я з Рівного (пн.-зх. України).
Люблю копошитися в землі))))
Маю клумбу біля будинку (правда не особистого :-( ), де посаджено чимало квітів, які періодично крадуть і ламають "неандертальці"....так що стресових ситуацій у мене вагон((((
А недавно мій брат змінив місце проживання на село з чималою земельною ділянкою, то я тепер хочу розбити там садок (підбирала дерева відсотків 50, орієнтуючись на відгуки та рекомендації форумчан даного сайту у відповідних темах), посадити полуницю та вже деяке насіння (озиме) прикупила завдяки порадам на цьому форумі. Тепер шукаю сортову картоплю на насіння (хочу спробувати виростити нове).
А ще час-від-часу допомагаю своїм рідним купувати кролів породи НЗК, каліфорнійська та й взагалі більш-менш орієнтуюся в тому, де можна купити хороших породних кроликів в Україні, а як сама не підскажу, то знаю тих кролівників, які це можуть зробити.
Ще цього року дістала своїм родичам курей породи світла та куріпчаста брами...такі мохнатики, що капець))))
А в цілому вдома вирощую (не на виставки) сенполії (тобіш фіалки) та стрептокарпуси і якби було більше місця, то збільшила б кількість фаленопсисів (орхідей). Люблю тварин (виховую кількох) і не люблю ветеринарів (точніше, не дружу з ними).
Оце так написала...забагато вийшло)))
|