Показать сообщение отдельно
Старый 06.01.2015, 21:26   #1086
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,243 раз(а) в 1,065 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Цитата:
Сообщение от ruden Посмотреть сообщение
в первой группе задний план Golden... чуть ближе Jubilee...в ноги не знамо кого и сколько (в одной схеме видала там еще были Lady of Megginch и Darcey Bussell(3)?
Розумієте, ці троянди різні по формі куща і квітки, я знаю що фото є, але в мене перша - високий лапатий кущ "на ногах" а друга - високе "перекотиполе" яке треба постійно чистити від дрібних пагонів. Я б його тут на Абрахама замінив, причому не одного а кілька. А "бурякові" тони тут взагалі не до діла, як на мій смак.

Цитата:
Сообщение от ruden;742373.
Вторая группа задний план Jude the Obsure,перед ней Wollerton Old Hall и Lady of Shalott в ноги ????.
Всі ці троянди - дуже сильні кущі, а остання ще й дуже об"ємна і занадто тепло-сонячна, фонтановидна і не для ніг. Для них треба ДУЖЕ багато місця кожному, перші дві мають дуже подібний колір і можуть злитися.

Цитата:
Сообщение от ruden
третья группа- задний план Brother Cadfael ,перед ним Princess Alexandra...(3),чуть ближе Maнстед Вуд(3).Это я на форуме пасатрела и записала ...чего же мне еще теперь придумать..?
Може бути, але "ноги будуть голі"...

Последний раз редактировалось afinna; 06.01.2015 в 22:09.
Lionel вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Dajana (07.01.2015), ruden (06.01.2015), Докторица (06.01.2015), стелла (11.01.2015)