Тема: Вишня
Показать сообщение отдельно
Старый 27.01.2015, 15:46   #548
Бойківчанин
Местный

Поблагодарили 2,008 раз(а) в 486 сообщениях
Бойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant future
По умолчанию Re: Вишня

Цитата:
Сообщение от Angelique Посмотреть сообщение
У мене питання до спеців по вишнях)
1. Нема приросту на вишні Ерді Ботермо осінньої посадки - на двох інших вишнях по 15-20 см, а на цій 1 см... Це її особливість сортова, чи треба допомогти? Чим?
Про пристовбурові кола знаю, полола, але заростають на раз. Я виправлюся, прополю і замульчую) як тільки, так зразу)))
Я не спец по вишням але Ви попробуйте-1.слабий приріст потребує сильної обрізки.Ваша вишня після обрізування повинна бути схожа (по формі) на бокал (з якого п*єте шампанське). 2.Однобокість-це мабуть саджанець ріс в тіні.На саджанці відміряйте десь 60см штамба і на ньому видаліть всі пагони і бруньки, нижню гілку яку хочете видалити поки що залишіть.Зріжте верхівку саджанця враховуючи при цьому що вище штамба повинно бути 3-4 майбутні скелетні гілки з відстанню між ними не менше 20см. А протягом літа слідкуйте за ростом нових пагонів і якщо треба-коректуйте їх ріст.

Последний раз редактировалось елена.п; 27.01.2015 в 17:18.
Бойківчанин вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Angelique (27.01.2015)