Цитата:
Сообщение от dnd
Я получила вчера от Аделаиды с Житомирского склада два сорта картофеля: Тирас и Инара.... 1-я репродукция.... про Инару еще можно сказать что калибр более-менее однороден, примерно от 35 до 55 мм в диаметре, а вот Тирас - по диаметру - 35-55 мм, но по длине клубня - и 100, и 120 мм есть и 150 мм. Так что сами судите о калибре семенного материала Аделаиды.
|
Так ведь она малюсенькая. Я думала, как куриное небольшое яйцо.
---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:15 ----------
А де ще можна купити насіневу картопю?
---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
Цитата:
Сообщение от Maryana
В СВ насіння цього року хтось замовляв? Я цього року як завжди зробила замовлення на сайті, вказала місце отримання представник. Цого тижня забрала з Укрпошти, відпрвили курєрською доставкою. Насіння вислали на 220 грн. в квитанції до оплати 250,51 грн., не рахуючи суми за пересилку 16 грн. Правда в посилку поклали набір насіння урожайна грядка, який я не замовляла, і який мені не потрібний, може це за нього порахували +30 грн.? Ніби лишніх 46 грн. не велика сума, але неприємно, можна було попередити. Зразу їм написала, відповіді поки що нема.
|
Я замовляла насіння. Місце отримання представник. Але в нас тут не знаю чому, але все привозять додому, безкоштовно. Дівчинина розірвала пакет, показала все насіння, дала 2 пакетики насіння квітів в подарунок і поїхала. Це вже третій рік так привозять додому. Ніяких грошей за доставку, ніякої переплати. Побачимо як тепер зійде, до цього все крім огірків сходило прекрасно.