Показать сообщение отдельно
Старый 22.03.2015, 15:41   #243
did_Panas
Местный

Поблагодарили 6,597 раз(а) в 878 сообщениях
did_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Щоб досягти найкращого результату, треба усі щеплення робити у гарному настроі. I тоді результат буде гарантовано. А вплив фаз місяця буде вже на другому плані....
Так з яким настроэм Ви робили щеплення?
Якщо не має настрою, то до дерева взагалі краще не підходити. Просто у мене був сезон майже 100 відсотків приживаємість прививок, а буває менше 50%, як пояснити це не знаю. Крім настрою потрібні знання, досвід, хороший інструмент, тверда рука, обережність(щоб руки не порізати), живці здорові і т.д. І це ще мабуть я не все назвав
did_Panas вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Creativniy (22.03.2015), gatynia (24.03.2015), Gusenitsa (22.03.2015), Валерий Дмитриевич (19.04.2015), Нина (03.04.2016)