Показать сообщение отдельно
Старый 30.04.2015, 12:43   #507
ibilous
Освоившийся

Поблагодарили 470 раз(а) в 129 сообщениях
ibilous is a glorious beacon of lightibilous is a glorious beacon of lightibilous is a glorious beacon of lightibilous is a glorious beacon of lightibilous is a glorious beacon of light
По умолчанию Re: Черный список:(

Цитата:
Сообщение от Almira Посмотреть сообщение
Здравствуйте, сделала заказ на сайте http://novyjsad.com.ua/ru/, оплатила, уже неделю не могу дозвониться, звоню на номер +38(063)2151855. Подскажите пожалуйста, может кто-то знает другой номер телефона ?
Я читала на форуме что кто-то заказывал и все было в порядке, а у меня вот такая ситуация.
Моє замовлення ще з 8-го квітня висить (ще не оплатив, бо не підтвердили), а 15-го отримав повідомлення на пошту:
Цитата:
Вітаємо! Ми вдячні вам за замовлення на сайті Новий Сад. Ваше замовлення неодмінно буде виконане, однак в даний момент ми здійснюємо інвентаризацію наших рослин, по завершенню якої ми обов’язково підтвердимо Ваше замовлення та надамо дані для оплати. Просимо почекати кілька днів. Розраховуємо на Ваше розуміння.
Ймовірно, саме зараз період розмноження, пересадки, тому вони сильно зайняті.
Раніше 3 рази замовляв у них, останній - чомусь не додали кілька рослин при цьому мали в посилку вкласти решту, але, як виявилося, забули. Обговорили через e-mail цей момент. Я переніс цю суму на наступне замовлення, тепер ось чекаю, як і Ви.
ibilous вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Almira (30.04.2015), ksyuhoid (31.05.2017)