Показать сообщение отдельно
Старый 24.05.2015, 17:32   #532
Marta
Местный

Поблагодарили 4,617 раз(а) в 1,049 сообщениях
Marta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители садов и огородов

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Першими вилітають із ґрунту самці. При уважному розгляданні можна знайти дірки в землі, що залишилися після їхнього вильоту. Це цитата з цього сайту
http://allreferat.com.ua/ru/biologiy...aya/203/page/5[COLOR="Silver"]
При УВАЖНОМУ розгляданні. Кравчикові нори можна і не розглядати. Я би сказала, вони самі в очі кидаються.
Хрущ вилазить з почви один раз. Він (хрущ) не круглий, дещо сплюснутий. Земля рихла. Виліз - краї обвалились, дірку не видно. Ніхто отою лазейкою більш не користується, стіни не укріплює. Я маю глибоку повагу до курсових робіт (хоча й знаю, як більшість пишеться), але собі довіряю більше. Власними руками витягала за дзьоба хруща з землі, нема там ідеально круглого отвору. А хвилин за 15 Ви взагалі місця того не знайдете.

Нори кравчиків, як тільки вони вилазять з зимівлі, мають ідеально круглу форму (на більш-менш ущільненому грунті), без всяких купок перед входом, і вхід може бути оріентований будь-куди, а частіше вгору. Коли кравчики починають заглиблювати нори, щоб відкласти яйця, тоді вже з'являються купки землі. І то не всюди.
divenes (25.05.2015), Виола (25.05.2015), Елка (25.05.2015), Нина (24.05.2015)