Цитата:
Сообщение от Kristin
ну все вже моя курочка таки не вижила, хача за ці дні а хворіла всього 4 дня давала і Норфлоксацин , і Байтрил, і чіктонік але ні чого не помогло. Коли приїхали ще 3 курочки я ту зразу відсадила в гараж в окрему клітку а усіх приїжжих посадила з півником там де була вона раніше от тепер переживаю чи то не заразне пропоюю всх і кур і ціплят що були в курнику Байтрилом і чіктоніком вже 2 дні ще три дам для профілактики. Хоча мій вет каже що мої могли і не заразитись бо були пропоені з малого і я часто вітаміни даю а та курочка просто була вже не здорово просто щось стало збудником і вуаля трупік, а так шкода в мене то перша така втрата за час поки займаюсь курочками.
|
Наверное в содержании живых существ без потерь все-таки не обойтись (... Кстати, Вы поили норфлоксацином и байтрилом, а это не два разных лекарства, а одно и то же - действующее вещество энрофлоксацин, и даже в одной дозировке. Если он не помогает, но очень хочется выходить курочку, то нужно пробовать другое лекарство - тетрациклин, сульфаниламиды, линкомицин, тилозин. Чаще всего это или тилозин или линкомицин (спелимикс) - они практически от всей куриной заразы и довольно быстро выводятся из организма. Как-то так.