Цитата:
Сообщение от lina cactus
они у вас на улице все время находятся? не летают?.. породы получаются ведь разные и вместе, или вы по окрасу не разделяете?..
|
Ну на вулиці вони з 7 ранку і до 19 вечора а там в домік спаси (чоловік змайстрував домік, фото покажу пожже)
Порода одна карликовий кохинхин (решту порід гуляють не в саду а аж за подвірям біля озера) , окрас різний, по кольору ділити а для чого? вони для краси не для продажу і тим більше читала що їх по окрасу і нема необхідності ділити генетично окрас передається добре в стандарті окраси дуже різноманітні і навіть в крапинку,і півник у мене білий що по генетиці дає не поганий окрас особливо з чорною там можуть бути курчата і чорні 50% і білі 50% , питала також на форумі у профі казали не ділити по кольору.
А літати вони в принципі не вміють, вони то і бігати не вміють не те що літати, дуже спокійні і ходять поважно.А ще майже ручні а от Вовік (то півник) то взагалі коли я присяду приходить вискакує на коліно щоб його гладили, курочки по лякливіші але коли хочуть нестись то як собачки за мною бігають як я на городі щоб пожаліла і в домік пустила, вже є 10 яєчок от планую інкубатор закласти гляну що буде.