Цитата:
Сообщение от Игорь-яцек
А по конкретнее можно?Что за форма,как вкус,устойчивость к болячкам и погоде?
|
Гібрид створений польськими селекціонерами (батьківські пари приховані, тому що сортозразок не районований), нам надійшли живці під назвою Гібридна форма №1. Оприскування провели 2 раза (Конфідор+Хорус, паралельно із яблунею, залишались яди). За 4 роки росту болячок не виявлено (на фоні мінімального оприскування в цьому році і відсутності обробок в попередні роки). До наших кліматичних умов пристосовані, не підмерзали. Останні дощі бачили в червні, думаю, якщо більше вологи було б на початку липня, то вага була б значно більшою. Підщепа-алича. Смачні

.

Плоди дещо схожі на попу в целюліті