Показать сообщение отдельно
Старый 29.07.2015, 13:35   #246
земля
Местный
 
Аватар для земля
 
Регистрация: 17.04.2012
Адрес: Киев
Сообщений: 1,266
Сказал(а) спасибо: 7,438
Поблагодарили 9,598 раз(а) в 1,210 сообщениях
земля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond reputeземля has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Готовим кабачки.

Цитата:
Сообщение от Kristin Посмотреть сообщение
вже 5р готую по тому рецепту не тільки я а і наша родина провірино дуже смачна як колись.
і так
на 3кг кабачка (очистити від шкіри потерти на дрібні тертці як на деруни)
250г майонезу
1ст.л солі
0,5ст.л цукру
100гр олії
250г томатної пасти
все вимішати і варити 2,5год.
по тім додати 10 зуб часнику
2ст.л оцту і варити ще 30хв
далі як в усіх закрутках в стерильні банки і закатати,
не додаючи більше ні яких спецій на перцю ні травок вона виходить як магазина, потім коли відкриваю то даю перчик та ще часничку смакота. ще інколи коли пробую то можу досолити бо сіль різна буває.
Можливо тут вже і є такий рецепт то підтвердять що дуже смачна.
Готовила в прошлом году. Действительно вкус, как у магазинной, очень понравилось... Если бы не одно НО... Поели один раз - сразу после приготовления. Закатанные банки прокисли (хранились часть - на застекленной лоджии, часть в погребе). Банки были стерелизованные. Делала 2 порции с разницей 1 неделя, результат одинаковый.[/U]Р.S. Банки не вздулись.

Последний раз редактировалось земля; 29.07.2015 в 13:56.
земля вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (25.07.2018), Нина (29.07.2015)