Показать сообщение отдельно
Старый 06.08.2015, 23:18   #1452
Lionel
Местный

Поблагодарили 7,992 раз(а) в 1,049 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Розовые хотелки

Нажаль я не знаю що відповісти, я був там "в гостях" останній раз весною в березні. Японських підвоїв тут немає, всі працюють або на своїх або купують в Нідерландах ті самі 6 видів. Торстен каже, що такого він ще не бачив, а загальні враження - найгірше приживаються нові троянди Масада (не Generosa) і тепер ті японські. А в нас в Україні того року всі негативні рекорди побив Eyeconic, це мабуть перший сорт який жутко погано наростає на поживному чорноземі і чогось кочевряжиться в плані цвітіння, грішимо на перший рік після посадки, може наступного року покаже себе.

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Цитата:
Сообщение от ЛОРИК29 Посмотреть сообщение
Флорентину я, кстати, рассматривала как вариант. Но меня смутило большое количество отзывов о ее нежаростойкости.
Повірте на слово - вона червона без натяку синеви, і при такій жарі як була в Бадені, коли горіло буквально все - була соковита і хрумка. Фотка є в альбомі в темі сади Відня.