Тут така справа, що в нас були у той день загальні збори, й це падло попрохало не піднімати його питання...Мовляв, я все зрозумів, моя провина, все компенсую...Я його пожалів, адже могли й втопити у річці-вонючці. А після зборів, години через дві, воно скзало буквально: "Ви усі 3,14дораси, йдіть на...уй, ні копєйки платити не буду!". Тоді я склав вищеприведений папір та пішов збирати підписи, поки люди не розбіжалися.
Зараз я так міркую, що потрібно зібрати збори Правління (це простіше, ніж скликати загальні збори) та винести спеціальне рішення. Скоріше за все, наведене колективне рішення буде відмінено, й буде нове.
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
Цитата:
Сообщение от Gala081962
А почему нет?
Давайте жить по закону. Мы посчитали, если жить по закону то нужно по 200 гр. в год прибавить к членским взносам, решили, что это дорого, а раскидывать суммы всех не плательщиков дешевле? Думаю нет.
Заброшенные участки зарастают сорняками, косить не кому, Да и оплачивать не чем?
|
та не переймайтеся. Неприбуткові організації та громадські об'єднання ніхто не відміняв. Так що все законно.