Показать сообщение отдельно
Старый 30.10.2015, 09:43   #630
Юрий-67
Местный

Поблагодарили 4,346 раз(а) в 957 сообщениях
Юрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond reputeЮрий-67 has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Голубика и клюква

Цитата:
Сообщение от andreikaFA Посмотреть сообщение
Я десь читав,що підкислювали і квасом і кислим молоком.....
Американці кавою ще поливають
Варіанти підкислення є, але існують питання доцільності, єффективності, безпеки використання (саме для рослини).

Що стосується кави, вже десь писав, що це більше надумано. Сама кава має кислу реакцію, АЛЕ після вживання (кип"ятіння і "вимочування" в воді) кислотність кавової гущі біля нейтральної позначки. Поживність теж під сумнівом.
Виходить щось на кшалт кокоса. Можливо використовувати в садівництві, десь навіть більше ніж успішно. У мене колись кактус-претендент на смітник кинувся в дикий ріст, коли я почав підливати його кавовою гущею Чи кава подіяла, чи мої наміри щодо нього
Напевно, можливо з обережністю використовувати й на лохині, але не з метою позитивного впливу на кислотність - як на мене, то блеф.
Юрий-67 вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
andreikaFA (30.10.2015), пятница (30.10.2015)