Тема: Орхидеи
Показать сообщение отдельно
Старый 28.12.2015, 09:21   #806
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Орхидеи

Які ж ви замєчатєльні))) вчора запрацювалася, доклеювала шпалери в другій дитячій. але фоточки зробила

Ну от... Що я зробила:
Зранку побачила, що корені лишилися зморщені. Опустила в теплу воду на 2 години (поки не побачила, що вони налилися і позеленіли). Витягла, прибрала кору. До речі, думаю, що орху нещодавно пересадили\посадили, бо кора практично ціла і корені взагалі за неї не трималися. Було два манюпусінькі шматочки поролону (решту, мабуть, витягли до мене). Пообрізала корені до живого, притрусила активованим вугіллям. Поки я ті маніпуляції проводила, кора пропікалася в духовці.
Посадила квіточку, пересипала корою. На дні кашпо трошки води є, але на самому дні. Кілька днів не буду поливати
Наскільки я розумію по тріщині на листку, орху активно простимулювали добривами. Вище в темі читала, що так може бути при перекормі. Правильно?
Зараз орхідея моя отака (фото 3), навіть деякі квіточки ожили. Вирішила їх не чіпати - захоче, то сама скине.
Останнє фото - літній варіант буде. Зараз так темно, бо погода вже похмура.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galina (28.12.2015), Kristin (28.12.2015), OlGaj (28.12.2015)