Дякую, посміявся від душі. Кому черенок потрібно в роті тримати,щоб рот чимось зайняти, комусь садову пилку, щоби руки вивільнити... Ні, звісно,я не заперечую, що у ротовій порожнині людини чого тільки не знайдеш...Колись,будучи на Кавказі,попросив у компаніЇ аксакалів біля чайхани дозволу проїхатись верхи на ослові. Вони не відмовили. Один дідок із напів - скалкою,що висіла на зап'ясті на шкіряному ремінці, відв'язав тварину і запропонував сісти на неї. Мої товариші приготували фотоапарати, але осел і кроку не хотів робити. Краєм ока вловив рух руки того дідка, а осел, "як з цепу зірвався"

.Не очікуючи такої приті я,звісно,звалився в пилюку

. Вже потім товариші розказали, що дідок утнув з ослом і тією "напівскалкою"

. Ось і подумав,що як би ту "напівскалку" привити в розщеп, вона, хоч без кори і добре відполірована,мабудь не гірше прижилась би. Адже на ній не тільки мікрофлора, а ще і органічні добрива залишились

. А можливо, потрібно перш, ніж у роті відмочувати, доповнити "техніку виконання" витримкою черенків у ... (ну,хочаб, у розчині янтарної кислоти).
И по срокам прививок. У моих косточковых уже недели полторы, как луб начал кошлатиться. Семечковые пока прививаю.