Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2016, 21:02   #5
Vera Shelest
Увлеченный

Поблагодарили 1,379 раз(а) в 146 сообщениях
Vera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Цитата:
Сообщение от Lionel Посмотреть сообщение
Давайте по порядку: не треба ліпити все до купи щоб було "по багатому".
Оцього я якраз і не хочу - наліпленого. Тобто ви вважаєте, що лише двох кущів троянд для стіни буде досить? Але мені хочеться трохи висвітлити ці стіни, зробити їх візуально легшими. Тому і думала про щось ніжне, ажурне - з варієгатним листям або ніжними розсіченими квітками, як у княжика.
Дуже подобається горець банжуанський, але там йому буде, мабуть, темно.

Щодо парадних остінок - мене дещо стримує те, що власне сам газон буде навколо старих плодових дерев, чи впишуться такі групки - треба малювати. І власне там, під деревами, тусується моя малеча. Тому газон в першу чергу для них, а не для мене і моїх рожевих фантазій.

Але за пораду - дякую. Буду малювати, уявляти.

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Здесь ещё один подводный камень есть.... Малина часто поражается корневым бактериальным раком, но может долго расти без внешних проявлений
А как-то профилактику можно провести? например, посадочную яму полностью другим грунтом заправить. Или не поможет и это?
Vera Shelest вне форума