Показать сообщение отдельно
Старый 03.05.2016, 23:21   #616
Marta
Местный

Поблагодарили 4,617 раз(а) в 1,049 сообщениях
Marta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Молодила, очитки и другие суккуленты

Цитата:
Сообщение от Лучик Посмотреть сообщение
Можно поинтересоваться, как Ваша история с этим седумом закончилась?
Нічим не закінчилася. Я з тими Люки-флаверс посварилася, вони ніяк не могли зрозуміти, що ж мене не влаштовує : "Ми ж прислали гарний седум, вам сподобається, іще дякувати будете". Ага. Щиро дякую, що прислали сьомий седум того сорту, якого в мене вже шість. В чому різниця між різними сортами вони не бачать.
Замовила в іншому місті. Красивий дуже! Намагаюся розмножити, але, здається, це та іще капризуля...

Думаю, що у Вас та ж "птиця", що й мені прислали : Frosted Fire, він же Lajos, він же Elsie's Gold
flowerss (03.05.2016), Lena Shu (18.05.2016), Nela (05.05.2016), РыжийЛенчик (25.05.2016), Т-150 (12.12.2017)