Показать сообщение отдельно
Старый 22.06.2016, 14:15   #775
Moroz
Освоившийся
 
Регистрация: 06.02.2013
Адрес: Могилёв-Подольский
Сообщений: 176
Сказал(а) спасибо: 3,103
Поблагодарили 559 раз(а) в 126 сообщениях
Moroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Сушим урожай

Допоможіть порадою, хто сушив петрушку листову. Поставила в ізідрі одні листочки, сохли 3 дні на температурі 35 градусів. Ну дуже довго. Правда запах і колір зберігся відмінно. Хто пробував,можливо можна більшу температуру дати, чи спорчу весь аромат, не хочеться щоб вийшов гербарій замість приправи, але 3 дні також дуже довго,і це при тому що я її не мила, а якби намочила було б ще довше.
__________________
Вік живи , вік учись ...
Я - Світлана .
Moroz вне форума   Ответить с цитированием