Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2016, 20:20   #32
Даліта
Увлеченный

Поблагодарили 289 раз(а) в 55 сообщениях
Даліта is a name known to allДаліта is a name known to allДаліта is a name known to all
По умолчанию Re: Какую воду мы пьем

Може і не в ту тему, але оскільки мова про воду,то скажу,що ніхто не застрахований від того,щоб не стати мимовільною жертвою чиїхось розборок.Розкажу історію... Це було ще за Радянського Союзу, рік точно не пам'ятаю,десь 88-89рр.Мене послали в Київ на курси підвищення кваліфікації по виробництву безалкогольних напоїв. Відповідно возили нас на найбільші підприэмства "Росинку" і"Оболонь".Саме на "Оболонь" на той час поставляли в цистернах мінеральні води із різних регіонів Союзу.Там ми і дізнались про ЧП яке сталось на цьому підприэмстві.З Кавказу прийшла цистерна із мінводою,її перекачали,бутилювали і розвезли по торгових точках(взявши проби і зробивши відповідні аналізи, які на той час були в нормі). Через декілька днів із цистерни почули неприэмний запах,вскрили, а там труп мужчини.Всю воду із даної партії терміново вилучали із продажу,хоча достатня кількість була продана,бо води Кавказу завжди мали попит.Я хочу сказати про те, що не слід сліпо довіряти відомим і розрекламованим брендам.На їх розкрутку і рекламу витрачаються мільйони не гривень з метою отримання надприбутків і зачасто наше здоров'я не вписуэться в ці схеми.Особисто я вдома п'ю свою джерельну воду із колодязя, а оскільки мені часто доводиться їздити,в тому числі й за кордон, приходиться купувати бутильовану.
Даліта вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (11.09.2016), Sveta (13.06.2017)