Показать сообщение отдельно
Старый 26.08.2016, 14:03   #577
Городовой33
Местный

Поблагодарили 1,688 раз(а) в 430 сообщениях
Городовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant future
По умолчанию Re: Размножение овощных растений прививкой

Шукайте насіння в Україні .В журналі Сільський Вісник (номер непам'ятаю) за 2014рік жіночка з полтавщини пропонувала насіння фіголистки бажаючим.На гарній землі урожай у неї дуже великий ,насіння дозріває та має дуже гарну схожість .Насіння яке давали мені мало схожість 99%, воно з київської обл. Насіння вирощене на моєму піску потребує танців ,шамана і циганський хор -і потім схожість максимум 10%.Дійсно напротязі двох тижнів тільки жіночі квітки ,потім з'являється пустоцвіт .Запилення- джмілі ,бджоли відвідують дуже гарно.Я починав шукати фіголистку кругом і на нашому форумі теж знайшлись люди які поділились дуже якісним насінням .Я нажаль неможу ділитись по причині дуже і дуже низької схожості.Якісне насіння фіголистки неповинно бути схожим по формі на гарбузове ,воно повинно бути помітно ширшим і майже чорним.Якщо насіння коричневе і схоже на гарбузове можуть бути проблеми із схожістю .Висаджувати розсадою ,молода рослинка нелюбить холоду ,нехоче рости і гине при 0 і нижче відразу.За 3 роки вирощування у мене був один повністю визрівший плід з якісним насінням.

Последний раз редактировалось Городовой33; 26.08.2016 в 14:11.
Городовой33 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
vitt13 (26.08.2016)