Тема: Шелковица
Показать сообщение отдельно
Старый 03.09.2016, 23:26   #544
Біолог
Новичок

Поблагодарили 162 раз(а) в 33 сообщениях
Біолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond reputeБіолог has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Шелковица

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
Біолог, це прохання було до Вас.
Гарна Пані, моє шанування!З офіційних сортів переважно мерефянської селекції, яких я випробував більше десятка, на сьогодні однозначно можу виділити тільки один рожевоплідний сорт- Українська 107.Дехто з колег виділяє ще Плодову 4, але в мене допоки вона не проявилась на увагу.Мій сорт Чорний принц (вірніше він не мій, а то ще звинуватять у плагіаті) за основними госпбіологічними показниками КАРДИНАЛЬНО відрізняється від Чорного принца отриманого мною від пані Бабаєвої.Але основу моєї колекції складають місцеві форми відібрані за десятиліття пошуків та перевірок.На даний час передаю переважну більшість з них в ЦРБС для перевірки в грунтовокліматичних умовах Києва.Якщо гарна Пані Ніна вміє щепити - звертайтесь, допоможу.
Біолог вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ann (18.09.2016), Roman Poltava (04.09.2016), vkl (10.09.2016), Нина (10.09.2016)