Цитата:
Сообщение от Nikoletta
Мы уже ни один год заказываем во Флориуме! мне очень нравится!  
|
А я Флоріумом попрощалася. Весняне замовлення прийшло пізно 22 квітня, коли уже важко було знайти якісний садивний матеріал. Уся посилка очевидно довго очікувала відправлення у теплому приміщенні в поліетилені. Картопля вкрилася чорними плямами, цибуля просто зігнила, примули, децентра зіпріли. Мені запропонували врахувати кошти в рахунок майбутнього замовлення. Але коли я восени викопала "урожай" картоплі-еліти та зібрала одне відро цибулі з кілограма димки... Очевидно, що більше замовлення не буде. Інші рослини, як виявилося, я просто поховала в землю.
Це не єдина неприємність від Флоріума. Чотири роки тому я замовила три дорогі сорти деревовидних півоній, усі зацвили білими невиразними квіточками, які перетворилися на ганчірки при першому дощі.
На форумі багато схвальних відгуків про Флоріум. Мені очевидно не пощастило. І після мого відгуку з'явиться багато схвальних відгуків про цей магазин. Але це не змінить того факту, що вони разом з Бережнюками у моєму особистому дуже чорному списку.