Re: Чеснок.
Цитата:
Сообщение от Gusenitsa
Та отож й бо воно! 
Поэтому я и предлагаю хотя бы на приусадебных участках выращивать относительно чистую продукцию. И не травить самих себя ещё и формалином! 
Потому что купить всё, что мы выращиваем, на базаре или в супермаркете будет намного дешевле, чем растить самим. Особенно, учитывая цены на бензин! Так надо ж пытаться по максимуму получить у себя органическую продукцию! 
|
Отож бо й воно. Їхати на дачу за 30-40км,аби викопати паршивеньких десяток головок часнику та зібрати відро напівгнилих помідор? Я обома руками за органічне землеробство. Якщо комусь вдається вирощувати у продовж років гарні врожаї без використання якої-небудь гидоти-я за! Але якщо тільки цуратись тієї гидоти і придбавати все харчування на базарі,чи в супермаркеті - я проти. У себе я впевнений, що продукція з мого городу не зашкодить як мені,так і моїм близьким. І виростити ії потрібно різноманітної і достатньо для максимального самозабезпечення родини.
Прихильникам органічного землеробства 
Последний раз редактировалось Никола; 13.10.2016 в 04:37.
|