Цитата:
Сообщение от afinna
Хочу горохового супа( никогда не варила), только ела  , напишите рецепты, у кого без копченостей и "поджарки" и вкусный  , и нужно ли прям всегда- всегда замачивать горох?
|
Я напевно одна його не замочую і варю без м'яса взагалі...
Просто ставлю горох (десь 1-1,5 шкл.) варити у 2-л каструлі, води 1 л. В процесі варіння доливаю холодної води (так і фасолю варю, швидше вариться). Коли горох вже майже готовий - закидаю картоплю-моркву-цибулину, інколи трошки капусти, (а деколи і макарони, так бабуся готувала), тоді ж солю. Натерту моркву трошки підсмажую на олії, додаю часничок-зелень-приправу і висипаю в суп - і все.