Коли в нас обікрали бабусину хату, то винесли навіть кастрюлі, пательні, вилки та ножі... у невеличкій хатині (маленька будівля для інвентаря) вирвали з цегли котла, в якомі при житті бабусиному варили картоплю курям!

Там таки тре було гамселити добре і важкий жеж він! Але - подужали і жоден сусід нічого не бачив. Та пережили і раділа, що бабусі вже нема, бо сплюндпрована хата то так боляче, особливо для літньої людини. А у 2011 році вирішила, що хата буде нам з чоловіком, що колись туди оселемось і продавати її не будемо, тобто вона стала частиною мого майбутнього. Купила на виставці 3 дерева (черешня, яблуня, абринос), одне було сімейне - 4 сорти яблуні на дереві, сплатила за нього 300 грн., але не жалкувала, бо хотіла щоб синові 5 річному були поскоріше фрукти. Ями з братом копали не жаліючи лопат, "смачної" землі накалапуцяли, стопчики поставили та гарно попідвязували, я вже їх аж "бачила" здоровими, рясними та смачними!... через 2 тиждні як приїхала - дерев не було, іх навіть не викопали, вирвали за стовбур з землі. Гадаю, що якби впіймала злодія, то "клямка" в мене впала б.
Сохранить