Цитата:
Сообщение от лесятко
Что сказать... Извените,накипело
|
Моя кума - педіатр. Моїх дітей лікує від малку. У неї троє. А сама справжній Лікар - постійно вчиться, їздить на якісь конференції, скандалить з начмедом про устаткування і т.д.... Так, бувають різні ситуації, і батьки бувають різні, не всім можеш допомогти - але таких лікарів справді мало і їх треба підтримувати, а не кидати копійчану зарплату, як у нашій країні. Це ж шалена відповідальність - за здоров'я і життя чужих дітей! Я б так не змогла (хоча в юності хотіла стати хірургом

) - це страшенно важко. Тому підтримую Вас...
Але є й ложка дьогтю... Наш т.зв."сімейний лікар" - до нього мусиш по довідки-і т.п. звертатись. Що натворив - пішла я з двома на щеплення, меншій 3, старшому 9 років. А воно написало у книжці малої вакцину ту, що для малого! І їй це ледь не вкололи - вже в останній момент знайома медсестра глянула і каже - стоп, як такій малій дитині - таку вакцину? І вкололи правильну, та ще й 0,3 замість 0,5 мл. У неї й так після вакцинації затвердіння і температура були пару днів, а що було б від тої вакцини - страшно й подумати... Так, пішла до нього, пробувала поскандалити, але я була в такому ступорі, що навіть толком і сказати не могла нічого... Тепер хочу просто переписатися на іншого сімейника - "для довідок", а лікувати нас і далі кума буде...