Цитата:
Сообщение от Картофаныч
С подачи одного из СМИ,этот миф о том, что в помидор где-то, кто-то вживил ген морозостойкости от медузы( в других случаях от камбалы)и поэтому у человека, употребляющего такие помидоры могут вырасти жабры и т.д. гуляет уже давно. Но любой человек зайдя на уже упоминавшийся мною официальный сайт и узнав, что в практике производства ГМ-продуктов такого внедрения не было, просто не упоминал бы ее.
Ну, о заблуждении,,что селекционные продукты не содержат генной модификации чуть позже.
|
Це хороший психологічний хід

- я прочитав і зразу зрозумів,які я дурниці говорив.

А на рахунок "тополиного пуху...." -ПРОБАЧТЕ!!! Ми обговорюємо ГМО. Я просив висловлювати своє бачення проблеми ГМО. І в моїх посиланнях на джерела інформації про ГМО я показав,що недоліки в ГМО існують, показав,що є міжнародні організації і держави ,які тверезо оцінюють загальний стан з ГМО, і показав як можуть створювати ГМО ( і тут велика різниця між природніми гібридами (їх так і називали і називають-гібриди) і штучними організмами (їх називають ГМО)). А на рахунок повітря - треба робити все,щоб воно було безпечним для нас.