Цитата:
Сообщение от
Александер
8)Якийсь клон Ренета Симеренка (дерево дуже красиве, з темною корою, красивої чашеподібної форми, коштувало в 2,5 рази більше за інші саджанці, продавець запевняв що в слідуючому році буду куштувати яблука такі як симеренка але з невеликим червоним румянцем)
Та в Сапфіра ж не кожного року буває румянець, а якщо й буває, то досить незначний, більш загар, ніж румянець. Є багато більш забарвленних сортів отриманих на основі Ренета Симиренка...Та й смак доволі специфічний....Не зрозуміло, чому в 2,5рази дорожче??? Цей сорт доволі поширений, не є рідкісним чи новинкою...Щодо швидкоплідності-згодна, а про низьку стійкість до парші вас попередили?
Отже виходячи з вище зазначеного залишається лише чекати що там уроде а потім вже можна буде щось говорити.
Sveta напишіть будь ласка що Ви можете сказати про переваги/недоліки літньої обрізки яблук, зокрема Слави переможцям (а то я його в тому році обрізав так він активно почав заростати тим паче в тому році вже було багато плодів, а в цьому 15шт.
шановні форумчани якщо хтось куштував "Катерину" та "Фіалку" напишіть будь ласка про смак та лежкість, дуже буду вдячний
Маленьке уточнення: обрізав ранньою весною
Sveta напишіть будь ласка що Ви можете сказати про переваги/недоліки літньої обрізки яблук, зокрема Слави переможцям а то я його в тому році обрізав так він активно почав заростати тим паче в тому році вже було багато плодів, а в цьому 15шт.