![]() |
|
![]() |
#1 |
Новичок
Поблагодарили 31 раз(а) в 10 сообщениях
![]() |
![]()
Цитата:
Сообщение от Александер ![]() 8)Якийсь клон Ренета Симеренка (дерево дуже красиве, з темною корою, красивої чашеподібної форми, коштувало в 2,5 рази більше за інші саджанці, продавець запевняв що в слідуючому році буду куштувати яблука такі як симеренка але з невеликим червоним румянцем) Та в Сапфіра ж не кожного року буває румянець, а якщо й буває, то досить незначний, більш загар, ніж румянець. Є багато більш забарвленних сортів отриманих на основі Ренета Симиренка...Та й смак доволі специфічний....Не зрозуміло, чому в 2,5рази дорожче??? Цей сорт доволі поширений, не є рідкісним чи новинкою...Щодо швидкоплідності-згодна, а про низьку стійкість до парші вас попередили? Отже виходячи з вище зазначеного залишається лише чекати що там уроде а потім вже можна буде щось говорити. Sveta напишіть будь ласка що Ви можете сказати про переваги/недоліки літньої обрізки яблук, зокрема Слави переможцям (а то я його в тому році обрізав так він активно почав заростати тим паче в тому році вже було багато плодів, а в цьому 15шт. шановні форумчани якщо хтось куштував "Катерину" та "Фіалку" напишіть будь ласка про смак та лежкість, дуже буду вдячний Маленьке уточнення: обрізав ранньою весною Sveta напишіть будь ласка що Ви можете сказати про переваги/недоліки літньої обрізки яблук, зокрема Слави переможцям а то я його в тому році обрізав так він активно почав заростати тим паче в тому році вже було багато плодів, а в цьому 15шт. Последний раз редактировалось елена.п; 15.11.2011 в 21:11. |
![]() |
![]() |
#2 |
Яблоневый гуру
Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Літню обрізку та інші зелені операції проводимо на сортах, які схильні до оголення крони (Богемія, Райка, Голд Богемія, Мліївське десертне та ін.). Результати пречудові. Недолік-потрібно за ліній період підходити до дерева не один раз, постійно спостерігати за ростом пагонів і зайве видаляти. При великій кількості дерев і великому об"ємі інших робіт-це суттєвий мінус. Славу переможцям можна обрізати за бажанням взимку або влітку, для неї не притаманна оголеність пагонів, але...надмірна стрижка посилює ріст гілок, так що без зайвого фанатизму. Мала кількість плодів на молодих деревах також є причиною надмірного росту вегетативної маси. При великому завантаженні врожаєм ріст дерева призупиняється....Закономірність така. Та й з віком яблуні прирости будуть меншими..
![]() |
Социальные закладки |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Яблоня | хомячок | Плодовый сад | 1740 | 11.10.2015 17:43 |