Фаріночка, яка краса!!!
Спасибі Вам, вибачте, що завдала такого клопоту...

А я ніяк не подружуся зі своєю духовкою, вже років 15... М"ясо там навчилася готувати, а випічка вся тверда і суха...
Тому я пиріжки і булочки тепер готую в хлібопічці по технології мавп"ячого хліба (обезьяній хлеб - рос.)

Ставлю тісто на програму "Тісто", через півтори години витягаю, щипаю на шматочки розміром з горіх, катаю шарики, або ліплю маленькі пиріжечки з начинкою, потім "прокатую" їх руками, змащеними сливочним маслом, і нещільно вкладаю в хлібопічку.
Ось так приблизно (це булочки, пиріжковий полуфабрикат красивіший

) :


Потім все це підходить у відключеній хлібопічці хвилин 30-40, і включаю "Випічку".
Готовий гарячий хліб змащую оливковою олією, або чесночною помазкою, якщо булочки.
Во:

Получається такий хліб, складений з булочок або пиріжків, вони легко відокремлюються. Смачно і прикольно. Вчора не стала чекати, спекла по рецепту "Лінивого круасану", половину з начинкою із яйця і зеленої цибулі, половину з печінкою і квасолею.

Ще не пробували.
Все одно хочеться традиційних пиріжків із рум"яною скоринкою... Щукаю термометр для духовки, спробую іще раз духовку приручити...