Показать сообщение отдельно
Старый 18.07.2013, 01:10   #660
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Юморные рассказы

ЖІНКА ЗА КЕРМОМ ...
Розповідає очевидець:
Сиджу чекаю, поки відремонтують колесо. Під'їжджає до шиномонтажу інфініті зі спущеним колесом, з нього виходить вся з себе гламурна біляввка. Так мовляв і так, ось колесо, треба полагодити. Хлопці як годиться знімають колесо
ремонтують і походу справи один запитує: чим колеса накачати?
- А що є?
У цей момент у хлопцеві мабуть прокинувся Петросян, і він каже:
- Ну повітря з різним смаком: персик, полуниця.
Весь шиномонтаж починає хіхікати, кожен займається своєю справою, але вуха вже звернені до дівки.
Білявка
- А скільки коштує?
- 200 грн. всі колеса.
Всі присутні вже ледве стримуються щоб не заіржати в голос.
- Ну добре, мені - з полуницею.
Шиномонтаж вмирає, всіх рве, народ намагається стриматися, не виходить ... Колеса накачені «полуницею». Білявка, без тіні усмішки відраховує гроші їде.
Всі плачуть.
Далі знову очевидець: і треба було ж так попасти, що через пару днів я на тому ж монтажі. Під'їжджає цей же інфініті, з нього виходить солідний мужик, і питає:
- Два дні тому Ви колесо робили на цій машині?
Пацани втиснулася в щілини.
- Хто колесо робив на цій машині два дні тому?
Ну все зараз покарають, але зізнаватися треба. Виходить господар і скромненько так, винувато:
- Ну ... так ... мої хлопці робили ...
Мужик:
- Так це Ви моїй дружині колеса полуницею накачали?
- Ну ... це ... ммм-и ...
Мужик:
- Тримай тисячу !
- а ...
- Три дні не сплю - ржу, всім пацанам розповів, всі просто валяються.

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Mari (20.07.2013), Senpolia (19.07.2013), Деметра (18.07.2013), Оксана 1 (15.12.2013)