![]() |
|
|
#11 |
|
Увлеченный
Поблагодарили 3,290 раз(а) в 354 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ЖІНКА ЗА КЕРМОМ ...
Розповідає очевидець: Сиджу чекаю, поки відремонтують колесо. Під'їжджає до шиномонтажу інфініті зі спущеним колесом, з нього виходить вся з себе гламурна біляввка. Так мовляв і так, ось колесо, треба полагодити. Хлопці як годиться знімають колесо ремонтують і походу справи один запитує: чим колеса накачати? - А що є? У цей момент у хлопцеві мабуть прокинувся Петросян, і він каже: - Ну повітря з різним смаком: персик, полуниця. Весь шиномонтаж починає хіхікати, кожен займається своєю справою, але вуха вже звернені до дівки. Білявка - А скільки коштує? - 200 грн. всі колеса. Всі присутні вже ледве стримуються щоб не заіржати в голос. - Ну добре, мені - з полуницею. Шиномонтаж вмирає, всіх рве, народ намагається стриматися, не виходить ... Колеса накачені «полуницею». Білявка, без тіні усмішки відраховує гроші їде. Всі плачуть. Далі знову очевидець: і треба було ж так попасти, що через пару днів я на тому ж монтажі. Під'їжджає цей же інфініті, з нього виходить солідний мужик, і питає: - Два дні тому Ви колесо робили на цій машині? Пацани втиснулася в щілини. - Хто колесо робив на цій машині два дні тому? Ну все зараз покарають, але зізнаватися треба. Виходить господар і скромненько так, винувато: - Ну ... так ... мої хлопці робили ... Мужик: - Так це Ви моїй дружині колеса полуницею накачали? - Ну ... це ... ммм-и ... Мужик: - Тримай тисячу ! - а ... - Три дні не сплю - ржу, всім пацанам розповів, всі просто валяються.
|
| Социальные закладки |
|
|