Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > Сад и огород > Плодовый сад

Опции темы Опции просмотра
Старый 18.03.2011, 20:30   #11
Хрущик
Гость

Я цього року роблю наголос на альпійській суниці (люблю її більше ніж полуницю, іростити легше).
Добре зійшла - протягом 3 днів - "Золотой десерт" від "Аеліта", вже показує перший листочок;
потім проклюнулася -6-7 днів - "Желтое чудо" від "Русский размер";
потім вилізла (10 днів) - "Сладкий аромат" (є підозра, що це "Біла душа", бо транслітом маленькими літерами дописано " вайт сеул") від "Акварель".

Поки не зійшли і не проклюнулися, а вже 2 тижні минуло: "Регіна" F1 і "Барон Солемахер" від "Сійко" і дюшенея "Росіта" від "Гавриш" - правда місяць ще не пройшов, шанси є.

З крупноплідних сіяла "Флоріан" F1 заради рожевих квіточок від "Аеліта" - не зійшла і вже не жду. Боюся з моєї вини, бо я не гралася, а сіяла як і безвусу. Думаю, наступного року спробувати знову, але вже більш відповідально.

Натомість докупила ще трохи альпійки:
"Белая душа"(кремовобілі ягоди), "Холидей" (довті ягоди), "Золушка" від "Гавриш";
"Рюгія" від "Агровест";
"Александрія" від "Агровест";
"Алібаба" від "Акварель.
Також сьогодні надибала омріяну суницю мускатну (власне "клубніку" від "Гавриш). Як все зійде і підросте, то буде нівроку грядка
Ще бачила в продажу "Мечта", "Душистое лукошко", "Рюген" (чи це не та сама "Рюгія")...

Якщо тут ще є шанувальники альпійки - розкажіть про свої улюблені сорти, будь ласка. Бо в мами росте вже років 10 чи й більше якась "народної селекції", мабуть віддалений нащадок "Барона Солемахера" чи "Александрії". Мама її щороку пересіває і десь років за 5 оновлює грядку. Як на мене - і та давня добра а як можна посадити ще ліпшу - то взагалі краса.

3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
gala-analitik (22.03.2011), Karlson (20.03.2011), Света(клубника) (18.03.2011)

Социальные закладки

Опции темы
Опции просмотра