![]() |
![]() |
#11 |
Гость
|
![]()
Я цього року роблю наголос на альпійській суниці (люблю її більше ніж полуницю, іростити легше).
Добре зійшла - протягом 3 днів - "Золотой десерт" від "Аеліта", вже показує перший листочок; потім проклюнулася -6-7 днів - "Желтое чудо" від "Русский размер"; потім вилізла (10 днів) - "Сладкий аромат" (є підозра, що це "Біла душа", бо транслітом маленькими літерами дописано " вайт сеул") від "Акварель". Поки не зійшли і не проклюнулися, а вже 2 тижні минуло: "Регіна" F1 і "Барон Солемахер" від "Сійко" і дюшенея "Росіта" від "Гавриш" - правда місяць ще не пройшов, шанси є. З крупноплідних сіяла "Флоріан" F1 заради рожевих квіточок від "Аеліта" - не зійшла і вже не жду. Боюся з моєї вини, бо я не гралася, а сіяла як і безвусу. Думаю, наступного року спробувати знову, але вже більш відповідально. Натомість докупила ще трохи альпійки: "Белая душа"(кремовобілі ягоди), "Холидей" (довті ягоди), "Золушка" від "Гавриш"; "Рюгія" від "Агровест"; "Александрія" від "Агровест"; "Алібаба" від "Акварель. Також сьогодні надибала омріяну суницю мускатну (власне "клубніку" від "Гавриш). Як все зійде і підросте, то буде нівроку грядка ![]() Ще бачила в продажу "Мечта", "Душистое лукошко", "Рюген" (чи це не та сама "Рюгія")... Якщо тут ще є шанувальники альпійки - розкажіть про свої улюблені сорти, будь ласка. Бо в мами росте вже років 10 чи й більше якась "народної селекції", мабуть віддалений нащадок "Барона Солемахера" чи "Александрії". Мама її щороку пересіває і десь років за 5 оновлює грядку. Як на мене - і та давня добра ![]() |
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
Социальные закладки |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Клематисы из семян | arizona2006 | Клематисы | 92 | 19.05.2020 15:22 |
Розы из семян | Мелисса | Розы | 813 | 01.01.2020 13:49 |
Земляника. Выращивание и уход | Karlson | Плодовый сад | 1798 | 26.05.2013 15:59 |