![]() |
![]() |
#1 |
Местный
Регистрация: 28.12.2010
Адрес: Волынь,Ковель
Сообщений: 1,241
Сказал(а) спасибо: 5,315
Поблагодарили 4,821 раз(а) в 923 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Дорогі друзі! Оскільки тема сироваріння зростає досить стрімко, наробляється досвід, назріла необхідність виділити рецепти в окрему тему, аби полегшити подальше їх використання і пошук. Тут ми будемо розміщувати неодноразово перевірені і опрацьовані технології виготовлення різноманітних сирів в домашніх умовах. Всі питання, обговорення і результати, як і раніше, вестимуться в основній темі і тільки там.
Тепер, аби знайти потрібний рецепт, не буде необхідності перелопачувати енну кількість сторінок, але! перед тим, як скористатися даними інструкціями, завітайте, будь ласка, до основної теми, там багато корисної інформації і посилань, а також тепла і дружня атмосфера. Будемо раді вітати Вас к нашому колі! ![]()
__________________
Никогда не останавливайтесь! Никогда! Никогда! Никогда не останавливайтесь! ______________________ (Сер Уинстон Черчилль) |
![]() |
12 пользователя(ей) сказали cпасибо: | did_Panas (07.08.2017), fialkanata (13.03.2016), flowerss (12.03.2016), George_0705 (13.03.2016), Ikari (13.03.2016), Kristin (12.03.2016), yagoda_podillya (12.03.2016), Ветка (12.03.2016), Лёська (15.03.2016), Руня (13.03.2016), РыжийЛенчик (07.08.2017), утя (12.03.2016) |
Социальные закладки |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Рецепти для автоклава(стерилизатор для домашнего консервирования) | василина-2 | Кулинария | 4 | 20.09.2015 18:49 |