![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Освоившийся
Поблагодарили 482 раз(а) в 120 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
фото супер ![]() Але ви зрізали а) або всю крону (перші фото) або б) все дерево до штамба (другі фото) і щепили кілька молодих пагонів-відростків. А я мав на увазі той випадок коли є крона на декілька метрів, яку ви намагаєтеся перещепити. Тому додаю третій варіант для інших форумчан - оптимальний: зріжте як показав на фото шановний Therion все дорево, залишіть або лише штамб, або штамб з невеликими частинами гілок. Потім щепіть молоді однорічні пагони, які відростуть або окуліровкою - влітку, або копуліровкою - весною
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
Поблагодарили 6,668 раз(а) в 1,099 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Приехала моя Шелли
![]() Подскажите, если кто знает: сорта можно распознать по цвету ствола и расположению почек? Ствол серый ![]() Как правильно высаживать? От прививки сразу идёт изгиб корня Прививка должна быть выше уровня грунта или можно заглубить? Длинна саженца 90 см. Резать на какую высоту? спасибо
|
|
|
|
#3 | |
|
Местный
Поблагодарили 3,379 раз(а) в 696 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
І відносно літнього вічкування добавлю, що весняне вічкування, десь приблизно середина квітня-початок травня дає гарні результати. Ну і порахуємо: 1.Весною зрізаєте дерево на потрібній висоті. За літо виростає багато порослі. 2.Весною щепите вічкуванням в приклад. І, бистріше за все, можливо, зав'яжеться кілька ягід, таким чином заодно і підтверджується сортність. Такима чином, десь за два роки, маєте потужне дерево шовковиці з потрібним сортом, або як у мене, по два-три сорти на одному штамбі. Я ніяким чином не піддаю ваші твердження критиці, лише намагаюсь доповнити.
|
|
![]() |
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|