![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Яблоневый гуру
Поблагодарили 26,397 раз(а) в 2,716 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
В моей коллекции есть Цитронное, а вот о Шара ренете слышу впервые, возможно это местное название какого-то популярного сорта, а, возможно, и какой-нибудь местный сорт произрастающий только у вас, который не получил распространения в Украине.
| Пользователь сказал cпасибо: | Miha (13.11.2011) |
|
|
#2 | |
|
Новичок
Поблагодарили 113 раз(а) в 28 сообщениях
![]() ![]() |
Цитата:
Дуже дякую!!! А можете трошки описати Цитронное? Наше - зелено-жовтого кольору, дуже соковите, солодке. Через це власне в основному використовується під сік. Хоча насправді воно дуже добре зберігається - напевне через цупку шкірку. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Увлеченный
Поблагодарили 1,656 раз(а) в 301 сообщениях
Полудублирую свой пост с просьбой помочь идентифицировать сорт:
Отец был посадил, купив на базаре, яблоньку. Сразу стала давать урожай, чуть держат ветви. Плод цилиндрический. Осенью чисто зелёные, кислые, затем желтеют, в январе по вкусу - сочная фантастика (завёз был на работу этой зимой мешок, народ сказал, что всё, что в супермаркетах - ерунда по сравнению с ним, съели за 2 дня). Сам я тоже в восторге от вкуса этих яблок. А в феврале плоды пошли пятнами и попортились. Т. е. не позднезимнее яблоко. Может, кто-нибудь поможет узнать сорт? Надежда на Свету :) Наконец, сфотографировал замученные в багажнике яблоки: ![]() ![]() ![]() ![]()
Последний раз редактировалось Dim; 13.11.2011 в 22:32. |
|
|
|
|
#4 | |||
|
Яблоневый гуру
Цитата:
---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:24 ---------- Цитата:
![]() ![]() !!!! Нету у меня такого![]() ![]() . Не знаю...Такое же хочу .---------- Post added at 01:56 ---------- Previous post was at 01:27 ---------- Цитата:
2. Едера-зимовий сорт помірної сили росту. Яблука червоні, середнього розміру. 3.Росавка-зимовий, сильнорослий, високостійкий до хвороб сорт. Плоди красиві,із червоним смугастим румянцем, великі або більші за середній розмір, ребристі (срібна медаль на міжнародній виставці). Характеризується високою лежкістю плодів. 4. Фіалка сподобалася за помірний ріст дерева та незвичайний колір плодів (темно-бордовий, майже чорний із фіолетовим відтінком і сизим нальотом). Стійкість до парші низька. 5.Радогость-зимовий, швидкоплідний, сильнорослий сорт із червоними нарядними плодами.Толерантний до хвороб. 6-без коментарів. 7.Теремок-осінній, сильнорослий, високостійкий до хвороб сорт. Смакову оцінку вже дав Шоні. 8.?????без коментарів. У мене великі сумніви, що це клон, можливо гібрид чи сорт створенний за участі Ренета Симиренка (Внучка, Спадкоємець чи інші). Всі сорти доволі високоврожайні і морозостійкі. ---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:56 ---------- Мені більше подобається Джонатан Нуред.
|
|
|
#5 | |
|
Новичок
![]() ![]() |
Цитата:
Нарешті спромігся викласти фотки "шарої ренети" - вибачайте за ракурс та якість. Можливо по них зможете підказати назву сорту? Дякую
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Яблоневый гуру
У нас цей сорт проходить під назвою "Ржаво-золотой ренет".
|
|
#7 |
|
Новичок
![]() ![]() |
Супер!!! ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!!
Може маєте трошки деталей про цей сорт? Може пам'ятаєте історію з яблуками зі смаком персика :) ? Продавець незнає назви (в принципі я схильний їй вірити), візьму фотоапарт - попрошу дозволу сфоткати. Але на цьому ж прилавку тепер з'явилися - "яблуко груша зі смаком персика" чи шось в тому роді :) (на власні очі можна побачити у Львові, на ринку біля нового ЦУМу). Наразі не коштував, тому про смак нічого сказати не зможу. |
|
|
|
|
#8 |
|
Яблоневый гуру
Походження-невідоме. Зимового строку достигання. Стійкість до хвороб низька, морозостійкість середня. Дерево середньоросле, з округлою середньозагущенною формою крони, на підщепі 54-118 починає плодоносити на 4-5 рік. Цвіте в середні строки. Смак-4,1-4,3 бали.
|
|
#9 |
|
Местный
Поблагодарили 2,480 раз(а) в 419 сообщениях
Поиск показал, что тут этот сорт не упоминался
А его предлагают к продаже. Сорт Арома, плоды красные интенсивно и снаружи и внутри Диковинка, как по мне. Ваше мнение? кто-нить шо-нить знает, оно нам нужно на даче?
![]() |
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|