![]() |
![]() |
#1 |
Местный
Регистрация: 15.10.2010
Адрес: Кам"янське
Сообщений: 1,516
Сказал(а) спасибо: 3,098
Поблагодарили 7,138 раз(а) в 1,147 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Спільното, сушений і перетертий я вже заготовляла (аромат слабшає)
На песто все ніяк не знайду наснаги Максимум це базиликовий оцет Можливо маєте смачні рецепти які зберігають аромат.
__________________
https://picasaweb.google.com/101166484603497197438 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Регистрация: 28.01.2009
Адрес: Киев.
Сообщений: 42,113
Сказал(а) спасибо: 2,341
Поблагодарили 82,038 раз(а) в 25,839 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
знаю, що сушити треба всю рослину, а не шматочки...і вішати на мотузку до гори корінням...тоді вонє на багато краще.
![]() |
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Светлячок (19.05.2025) |
![]() |
#3 |
Местный
Регистрация: 15.10.2010
Адрес: Кам"янське
Сообщений: 1,516
Сказал(а) спасибо: 3,098
Поблагодарили 7,138 раз(а) в 1,147 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Так і сушу. Дякую.
__________________
https://picasaweb.google.com/101166484603497197438 |
![]() |
![]() |
![]() |
Социальные закладки |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Таємниці нашої сироварні. Рецепти. | Galina | Кулинария | 2 | 07.08.2017 12:58 |
Рецепти для автоклава(стерилизатор для домашнего консервирования) | василина-2 | Кулинария | 4 | 20.09.2015 18:49 |