![]() |
![]() |
#11 |
Яблоневый гуру
Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Можуть. Тому їмо зелені яблука
![]() Незалежно від наших бажань бачити все-одно доведеться. Не думаю, що при створенні нових продуктів, технологій і т.д. враховується думка споживача. Переважно споживаємо те, що нам пропонують, а не те, що нам хочеться. (не по темі-згадала за пломбір із дитинства, справжній сирок "Янтарь" ![]() ![]() Свого часу я заперечувала мобільний телефон ![]() ![]() Посилання неправильно перенеслось, про мандаринки я не писала (не там дужки поставили). Якщо правильно зрозуміла, ви хвилюєтесь, що вам доведеться споживати продукти не знаючи, що там залучені гени цитрусових, приміром, маючи на них алергію? 1. Якщо виникне необхідність у такому гені , то його обов'язково залучать (повторюсь, це лише припущення, ніхто іще не створив жодного сорту яблуні, де б був змінений геном іншим неспорідненим видом). 2. Не факт, що залучений ген потягне за собою алерген. 3. Однозначно ![]()
Социальные закладки |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Сады Удольфа | Аленка | Ландшафтный дизайн | 58 | 30.05.2017 20:13 |
Сады Шотландии | Penelopanecrus | Сады мира. Иллюстрации и впечатления | 2 | 08.06.2016 00:00 |
Микроволновая печь. За и против. | Leslie | Бытовая техника | 44 | 12.03.2014 16:37 |
Сады роз | Мелисса | Сады мира. Иллюстрации и впечатления | 23 | 03.01.2014 18:55 |
Kew Gardens или Сады Кью. | садовник | Садовник Её Величества в гостях у ЕЁ ВЕЛИЧЕСТВА. | 76 | 26.09.2012 20:15 |