![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Местный
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
у мене чоловік 2 тижні був у відрядженні на цьому заводі. І саме цей перепелиний він теж дуже любить і постійно собі купує. Ага, він їсть мазік просто так - без салатів навіть Я ржала і просила - тільки не привези всю зарплату майонезом. Ну не всю, але трохи привіз прямо з фірмового магазину. ![]() До речі, про маянезік від лікарів Кошка Ш. Наташ, я написала там великий пост, але потім подумала що не варто і зтерла. Та все ж таки напишу. Ти знаєш, я теж можу стати така вся в білому пальто красива і сказать що я буду на НР їсти сирну тарілку із 4 видів французьких сирів і 1 британського, фрукти і вино. І це буде правдою. Також можу написати що шурпа, яка для тебе традиційна 1 січня - для мене фу-фу-фу і ужас, бо вона жирнюща. Краще вже ложку чистого майонезу ніж гарячий жир ковтать. Ні разу не їла смачної шурпи, навіть у казахів.Але я якось зі школи ще знаю, що про смаки не сперечаються. Ні в їжі, ні в музиці, ні в чоловіках. Кожному своє. Зневажливі репліки все одно нічого не змінять ![]() І ще ні, не всі салати з однаковою заправкою однакові на смак. Навіть не знаю як може прийти в голову що сир із родзинками смакує так само як варена картопля із грибами. У мене органолептичні відчуття працюють нормально, я смаки відрізняю Інший мій фаворит - уолдорфський салат, теж заправляється майонезом. Іноді - майонезом пополам із йогуртом або вершками. Хотіла б подивитись на людину, яка скаже що він схожий на олів'є. До речі олів'є я не люблю, і шубу теж, а якщо і готую, то в салати я не кладу відварну картоплю. Але не вважаю за потрібне розказати всім про те що я не їм олів'є, і ви не їжте, бо там мазік і взагалі дивний набір продуктів. Тому 31 зранку я наріжу багатенно улюбленого чоловікового салату з куркою і ананасом, правда я туди ще додаю багато пекінської капусти, і хай ходить цілий день їсть те, що він любить. А уже на вечір, те що я сказала - сирна тарілка і, можливо, запечу куряче або індиче філе. Бо от тут всі пишуть як зробити біле м'ясо сочнішим, а ми навпаки любимо дуже сухеньке і запечене до такої конкретної рум'яності м'ясо. А хтось любить рульку в пиві або жирну червону рибу і отримує смаковий оргазм від потоків жиру по рукам. То давайте і за це будемо підколювати, я стану в позицію Д'Артаньяна і розкажу шо жирне м'ясо - це гидота, бо от я такого не їм. ![]() До речі, поки писала і згадала про уолдорф, значить собі зроблю його. ![]() Дівчата, хто не воює з майонезом - дуже рекомендую. Він свіжий, соковитий і незвичний. Селеру (якщо корінь - натерти, краще на корейську терку, але можна і просто на крупну, якщо стебла - порізати пластинками) Яблука кисленькі 4-5 штук крупно порізати (1,5-2 см) Я ще додаю сир твердий маленьким кубиком, небагато, 100-150 гр Заправити майонезом, можна 50/50 із вершками 10% або йогуртом і кайеньским або червоним перчиком і подрібненими підсмаженими горіхами. Трошки горішків покрупнішими шматочками посипати зверху. Смачніший він мені десь через кілька годин. За рецептом туди ще йде свіжий виноград або родзинки, я іноді кладу, іноді ні, за натхненням.
Аня я і не викайте мені ![]() The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is right now. Последний раз редактировалось Pixie; 28.12.2017 в 15:04. |
|
|
|
|
| 22 пользователя(ей) сказали cпасибо: | Fleur (28.12.2017), Gala081962 (28.12.2017), Irenyar (29.12.2017), irina s (28.12.2017), irysska (30.12.2017), koval (30.12.2017), Lusenka (28.12.2017), mira (29.12.2017), SVETTA (28.12.2017), VARIKA (28.12.2017), werty (28.12.2017), Алена1 (28.12.2017), Восторг1 (20.12.2019), Деметра (28.12.2017), Елка (28.12.2017), земля (28.12.2017), Люд.а (29.12.2017), Нина (02.01.2018), Олеся Ивановна (28.12.2017), РыжийЛенчик (28.12.2017), Сынуля (29.12.2017), трофима (28.12.2017) |
|
|
#2 | |
|
Sanctum Officium
Поблагодарили 10,480 раз(а) в 2,037 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Твой, кстати, уолдорфский салат хорош за счет свежего сельдерея и винограда, ты не сравнивай с "все сварить и измельчить". Тут и кисленькое, и сладкое, и орехи пикантность придают. flowerss, я не указываю, я спрашиваю и рассуждаю. ![]() Бгг, чо-т вспомнила, по юности решила какого-то благородного дона в самую пятку поразить и смастрячить оливье. Только овощи я сначала порезала, а потом сварила:)))))
|
|